Морозиво є смачним десертом, який має певну поживну цінність. Однак фахівець із харчування та дієтології Еліф Акчекен (Elif Akçeken) закликає вживати його з особливою обережністю, оскільки у низці випадків воно може суттєво зашкодити здоров’ю.
Про це пишуть U-News.
Найбільша небезпека криється у складі. Акчекен наголошує, що кукурудзяний сироп, підсолоджувачі, консерванти, емульгатори та барвники, що містяться у морозиві, можуть мати вкрай негативні наслідки для організму.
- Розумова відсталість. За словами експерта, деякі добавки здатні спричинити розумову відсталість.
- Хвороби серця та діабет. При надмірному вживанні у людей розвивається цукровий діабет та хвороби серця.
Крім проблем, пов’язаних із зайвою вагою та цукром, існує пряма загроза інфекційного зараження. На жаль, не всі виробництва дотримуються необхідних гігієнічних умов.










Залиште коментар
Розгорнути ▼