Відродження традицій: Мукачівець отримав ліцензію на виробництво палинки

Мукачівець Михайло Ганічка став першим на Закарпатті, хто отримав малу ліцензію на виробництво традиційного дистиляту — палинки.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

У власній крафтовій палинчарні він відроджує давнє закарпатське ремесло, виготовляючи напої з фруктів, вирощених місцевими садівниками.

Сьогодні в асортименті — 12 видів палинки міцністю до 40 градусів і 5 видів наливок, створених із додаванням прянощів, трав та ягід.У ресторані господаря палинку подають зі справжніми закарпатськими делікатесами — салом, шовдарем, пікницею.

Про ще одну гастрономічну родзинку краю — дивіться у нашому сюжеті “Крафтове Мукачево”.