Мукачівець Михайло Ганічка став першим на Закарпатті, хто отримав малу ліцензію на виробництво традиційного дистиляту — палинки.
Про це повідомляє Мукачівська міська рада.
У власній крафтовій палинчарні він відроджує давнє закарпатське ремесло, виготовляючи напої з фруктів, вирощених місцевими садівниками.
Сьогодні в асортименті — 12 видів палинки міцністю до 40 градусів і 5 видів наливок, створених із додаванням прянощів, трав та ягід.У ресторані господаря палинку подають зі справжніми закарпатськими делікатесами — салом, шовдарем, пікницею.
Про ще одну гастрономічну родзинку краю — дивіться у нашому сюжеті “Крафтове Мукачево”.
Залиште коментар
Розгорнути ▼